Resultats de la cerca bàsica: 281.999

61. pa blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
62. piruleta de pa de pessic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Bola de pastís recoberta de glaça o de xocolata fixada a l'extrem d'un pal petit. [...]
63. ànec amb figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
64. figues amb nous
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
65. figues amb pernil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
66. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa de color fosc i molla atapeïda, que conté gairebé tots els productes de la molta del blat, recomanat per al restrenyiment. [...]
67. pa comú
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina o farina integral de cereals, que també pot incorporar segó de cereals, que es consumeix habitualment les vint-i-quatre hores següents a la seva cocció. [...]
68. pa especial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa que conté algun ingredient extra, com ara gluten, llet, ou, farina de planta diferent del cereal, llavors, fruites, espècies o altres vegetals, o que s'ha elaborat amb un procediment especial, com ara la cocció en motlle o amb formes especials. [...]
69. gelat de formatge amb figues seques
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
70. jarret de vedella amb figues seques
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  7 / 28.200 
<< Anterior  Pàgina  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>